Kawa Kolumbia ziarno





Opis
Kawa Kolumbia ziarno
Ziarna Arabiki są dominującymi w uprawie w Kolumbii. Ich smak jest wyraźny i aromatyczny. Zrównoważona kwasowość i smak oraz duża zawartość kofeiny sprawi, że kawa z Kolumbii stanie się Twoją ulubioną kawą. Dzięki obróbce ziaren "na mokro" wyczujesz w niej aromaty cytrusowe i czekoladowe.
Kawa Kolumbia - właściwości:
- Składniki: kawa palona 100% Arabika
- Nuty smakowe: czekolada, orzeźwiające cytrusy
- Stopień palenia: 3/5
- Kwasowość: 3/5
- Intensywność: 3/5
- Rodzaj: ziarnista
- Waga netto: 200 gram, 1 kg
- Rekomendacje: ekspres kolbowy, ekspres automatyczny, ekspres przelewowy.
Aby kawa osiągała najlepsze walory smakowe, musi być wypalana w tradycyjnym piecu bębnowym. Tak właśnie są wypalane kawy dostępne w naszej ofercie.